Ipak nema izbora u Zvezdi? Upravni odbor predlaže odlaganje

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak nema izbora u Zvezdi? Upravni odbor predlaže odlaganje

Crveno-beli bi sa dodatnih mesec dana ispravili neke pravne manjkavosti i - nadaju se u Ljutice Bogdana - pronašli “pravog“ kandidata za predsedničku funkciju

Ozlojeđeni navijači su iskazali stav i povukli tužbu, ali izbori u Crvenoj zvezdi i dalje su pod velikim znakom pitanja, pošto je Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana - onaj deo koji nije podneo ostavke na zahtev severne tribine - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << procenio da bi najbolje bilo da se ceo proces odloži za mesec dana.

Nezvanično, dva su razloga za takav potez. Onaj, koji će u klubu verovatno isticati kao glavni, jeste taj što bi dodatnih 30 dana omogućilo Upravi da otkloni pravne manjkavosti oko sprovođenja izbora i ceo proces uskladi sa klupskim Statutom. Drugi, ali ne manje bitan razlog jeste činjenica da niko od potencijalnih kandidata nema podršku "relevantnih faktora", a podsetimo da su se do sada najviše pominjali Nebojša Čović, Petar Škundrić, Ivica Tončev, pa i tek nedavno otišli Dragan Džajić.

Pod uslovom da Upravni odbor i prihvati predlog - što će se verovatno desiti ukoliko ne dođe do nekog "uplitanja sa strane", jer bi bilo čudno da ne usvoji sopstvenu ideju - Zvezda bi polovinom oktobra sazvala vanrednu Skupštinu kluba i na njoj raspisala izbore.

Jasno je međutim da u Ljutice Bogdana ništa nije sigurno i da je sasvim moguće da se u poslednjem trenutku situacija preokrene. Podsetimo, kada su navijači tražili ostavke nisu prihvatali nikakva odlaganja. Ali pitanje je kako će sada reagovati, posebno imajući u vidu da rok za podnošenje kandidatura ističe večeras u ponoć, a da zvanično još nema nikog na spisku.

Upravni odbor, čak i oni ljudi koji su odmah poslušali Delije, uglavnom su sve vreme zagovarali odlaganje izbora do kraja jesenje polusezone.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.