Kokeza poziva zvezdaše na jedinstvo: Izbore treba odložiti

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza poziva zvezdaše na jedinstvo: Izbore treba odložiti

Izbori u Crvenoj zvezdi su pod velikim znakom pitanja, a utorak je poslednji dan za podnošenje kandidatura i veoma su male šanse da bilo ko to učini. Tim povodom se oglasio i potpredsednik kluba u ostavci Slaviša Kokeza, koji smatra da poslednjeg dana ne treba donositi ishitrene odluke.

Upravni odbor kluba je zakazan za utorak u 20 časova i zadatak će mu biti da sačeka eventualnu kandidaturu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />- Pred sastanak Upravnog odbora, pozivam predsednika kluba Svetozara Mijailovića, direktora Zvezdana Terzića, Nebojšu Čovića kao člana UO i potencijalnog kandidata, kao i ostale članove UO, skupštine i navijače da se ujedine i zajednički, u interesu kluba, donesu odluku o odlaganju izbora. Mislim da je u interesu Zvezde da se sazove vanredna skupština kluba, da se sve neophodne odluke na njoj ozvaniče i da se što pre zakažu novi izbori koji bi u potpunosti bili u skladu sa statutom. Nadam se da za to ima volje - poručio je Kokeza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Kokeza traži odlaganje izbora!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 12:16

Potpredsednik FSS i potpredsednik Crvene zvezde u ostavci Slaviša Kokeza smatra da sada nije pravo vreme za izbore i sve relevantne faktore je pozvao da se oni - odlože...Kako smo ranije objavili, u ponoć ističe rok za podnošenje kandidatura za novog predsednika Crvene zvezde, sve su veće šanse...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.