Inter se izvukao u derbiju, ali njegov očajni niz se nastavlja! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter se izvukao u derbiju, ali njegov očajni niz se nastavlja! (video)

Derbi 21. kola Serije A bez pobednika, Inter u finišu izbegao poraz. Ipak, ovo je već šesta uzastopna utakmica u Seriji A koju ''Neroazuri'' nisu uspeli da dobiju.

Fudbaleri Intera i Rome večeras su remizirali, 1:1, na ''Meaci'', pa je tim iz Milana zadržao četvrto mesto na tabeli, sa tri boda više od večerašnjeg rivala.

Mogao je Inter prvi do vođstva, u 29. minutu, kada se Ivan Perišić našao u odličnoj prilici, ali je golman Rome Alison još bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reagovao i sačuvao svoju mrežu.

A onda, dva minuta kasnije, mat u dva poteza na drugoj strani! Golman Alison je ispucao loptu daleko pred kazneni prostor domaćina, Santon je očajno reagovao, pa je lopta došla onome kome je i bila namenjena - El Šaraviju koji izbija oči u oči sa Handanovićem, elegantno ga prebacuje i lopta završava u mreži - 0:1.

Roma je bez većih problema zadržala tu prednost do kraja poluvremena, ali je nastavak meča protekao u znaku domaćeg tima.

Napadali su ''Neroazuri'', stvarali prilike, a najbolju je imao Mauro Ikardi u 74. minutu, kada je šutirao iskosa sa desne strane, Alison je zakačio loptu, dovoljno da ona ne završi u mreži, već je pogodila stativu i odbila se u polje.

Inicijativa domaćih nije prestajala, pritisak na polovini Rome bio je sve jači, a rezultat takve igre bilo je izjednačenje do kojeg je Inter došao u fin išu meča.

Igrao se 87. minut, Brozović je sa leve strane odlično centrirao, a najviši u skoku bio je Vesino, koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu odličnog Alisona - 1:1.

Nadali su se navijači Intera i potpunom preokretu do kraja meča, ali se to nije dogodilo.

Dodajmo još da je naš reprezentativac Aleksandar Kolarov odigrao svih 90 minuta u ekipi Rome.

-

GOOOOAAAAALLLLLLL!!!! Stephan #ElShaarawy with a delicious chip over #Handanovic, Roma take the lead 0-1 | 31' #InterRomapic.twitter.com/F0hUG55EZF

— SerieAchannel (@SerieAchannel) January 21, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.