Inter izbegao poraz, ali prokletstvo i dalje traje

Izvor: B92, 21.Jan.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter izbegao poraz, ali prokletstvo i dalje traje

Fudbaleri Intera i Rome remizirali su 1:1 (0:1) u Milanu, u derbiju 21. kola Serije A.

Roma je povela posle 30 minuta golom bivše nade Milana Stefana el Šaravija, koji je iskoristio veliku grešku Davida Santona.

El Šaravi je lako rešio situaciju "jedan na jedan" sa Samirom Handanovičem, nakon što je Santon promašio loptu posle ispucavanja golmana Rome Alisona Bekera.

U izuzetno tvrdom meču na "Đuzepe Meaci", šanse su bile retke, a neposredno pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nego što je asistirao El Šaraviju, Alison je sjajnom intervencijom sprečio Ivana Perišića da donese vođstvo Interu.

Ipak, četiri minuta pre kraja Inter uspeva da izbegne poraz, Marcelo Brozović je sjajno ubacio loptu sa leve strane na peterac gde je odlično skočio Matijas Vesino i glavom "matirao" Brazilca.

Inter je remijem zadržao tri boda prednosti u odnosu na Romu na četvrtom mestu na tabeli, ali ima utakmicu manje od rivala sa Olimpika.

Međutim, "Nerazuri" su se šestim mečom bez pobede u nizu verovatno i definitivno oprostili od borbe za titulu. Inter ima 11 bodova manje od lidera Napolija, a sedam od drugoplasiranog Juventusa (meč manje), pa mu samo čudo može doneti "Skudeto" ove sezone.

Milanski klub je odlično počeo sezonu i stigao do prvog mesta početkom decembra, ali to kao da ga je ureklo, jer od tog 15. kola nije zabeležio nijednu pobedu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Inter se izvukao u derbiju, ali njegov očajni niz se nastavlja! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018

Derbi 21. kola Serije A bez pobednika, Inter u finišu izbegao poraz. Ipak, ovo je već šesta uzastopna utakmica u Seriji A koju ''Neroazuri'' nisu uspeli da dobiju...Fudbaleri Intera i Rome večeras su remizirali, 1:1, na ''Meaci'', pa je tim iz Milana zadržao četvrto mesto na tabeli, sa tri boda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.