Inđija vodila, pa sačuvala remi, Ben doneo Zvezdi bod pred derbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija vodila, pa sačuvala remi, Ben doneo Zvezdi bod pred derbi! (video)

Uzbudljivo u Inđiji!

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon 10 godina, danas su gostovali u Inđiji, ali su danas remizirali rezultatom 1:1 (1:0).

Domaći su poveli golom Ognjena Krasića u 35. minutu, posle loše reakcije odbrane Zvezde, a na 1:1 izjednačio je El Fardu Ben u 74. minutu, posle asistencije Gobeljića.

Inđija je u finišu ostala sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Čermelj.

Ronaldo "sigurica" za duplu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaradu - večeras!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković na teren je izveo nešto promenjeni sastav, kako bi pojedine odmorio, a i danas imao svežije igrače.

Borjan – Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Nikolić, Gavrić – Vukanović.

Ipak, crveno-beli su izgledali prilično loše u prvom poluvremenu, mada je Gavrić imao prvi pokušaj u devetom minutu, kada je šutirao iskosa sa desetak metara.

Usledio je period velike borbe uz dosta faulova i prekida na sredini terena, i u prvih pola sata igre gotovo da nismo videli veća uzbuđenja.

Ubrzo je Ben imao solidan pokušaj sa 20 metara, ali je samo "zagrejao" golmana Prekovića koji je bio na mestu.

Samo dva  minuta kasnije, Inđija je uzvratila, Ognjen Krasić je pobegao između dvojice štopera, maestalno je povukao loptu i rutinski poslao loptu u dalji ugao nemoćnog Borjana.



Do odlaska na odmor nije bilo prilika, Inđija je potpuno osujetila napade Zvezde, doduše uz veliki broj faulova, ali dovoljno da gosti ne mogu da uđu u ritam i organizuju bolje napade.

Odmah na poluvremenu, Stanković je odlučio da napravi dvostruku izmenu, u igru su ušli Pavkov i Mateo Garsija umesto Vulića i Gavrića.

Očekivano, gosti su promenili kurs ulaskom Pavkova, počeli su da igraju više u dubinu, dugim loptama, ali su prave prilike izostale.

Na isteku sata igre, po jedna dobra prilika na obe strane, u razmaku od samo nekoliko desetina sekundi. Krasić je proigrao Bastajića koji je bio u odličnoj poziciji, ali se istakao Borjan i odbio loptu u korner.

Odmah, na drugoj strani, Gobeljić se neočekivano našao u stopostotnoj šansi posle centaršuta Nikolića, sa peterca je šutirao u golmana Prekovića koji se odlično postavio.

I onda, u 75. minutu, nakon ne toliko bolje igre u nastavku, Zvezda je uspela da dođe do izjednačenja. Opet je u centru pažnje Gobeljić, koji je ovaj put ulozi asistenta, lepo pronalazi Bena na pet metara, a ovaj zateže loptu za 1:1.

U finišu totalna inicijativa gostiju, a naročito pošto je Čermelj zbog udarca Gobeljića laktom, zaradio drugi žuti i automatsko isključenje.

U 90. minutu, posle kornera, Zvezda je imala najveću priliku, šutirao je Babić glavom sa pet metara, Preković se istakao odličnom intervencijom.

U četvrtom minutu nadoknade, Mateo Garsija je imao idealnu poziciju sa 16 metara, ostao je sam, ali je lopta prohujala pored stative.

To je blilo sve, Zvezda je došla tek do drugog remija ove sezone, a Inđija osvojila veliki bod u borbi za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaši opleli po Inđiji, ali i po svojima, "hvala Miloju"! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020

Fudbaleri Crvene zvezde se sa gostovanja u Inđiji vraćaju samo sa bodom...U 23. kolu LingLong Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostovali su u Inđiji, osvojili su samo bod i to pred "Večiti derbi", koji ih za vikend očekuje u 24. kolu šampionata...Navijačima je zasmetalo to što su fudbaleri...

Nastavak na Sportske.net...

NIJE HTEO NIŠTA DA KRIJE: Ben OTKRIO šta im je Deki rekao u SVLAČIONICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020

Crveno-beli remizirali u Inđiji...Golom u 75. minutu, El Fardu Ben je spasio Zvezdu poraza u Inđiji što je crveno-belima drugi remi ove sezone. On je posle meča rekao da je njegov tim želeo pobedu i da nije odigrao najbolje...– Nije bilo lako za nas, želeli smo da pobedimo, nije bilo naše najbolje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.