NIJE HTEO NIŠTA DA KRIJE: Ben OTKRIO šta im je Deki rekao u SVLAČIONICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE HTEO NIŠTA DA KRIJE: Ben OTKRIO šta im je Deki rekao u SVLAČIONICI

Crveno-beli remizirali u Inđiji.

Golom u 75. minutu, El Fardu Ben je spasio Zvezdu poraza u Inđiji što je crveno-belima drugi remi ove sezone. On je posle meča rekao da je njegov tim želeo pobedu i da nije odigrao najbolje.

Nije bilo lako za nas, želeli smo da pobedimo, nije bilo naše najbolje izdanje, ali nastavljamo sa borbom za titulu. U prvom poluvremenu su igrali snažno, igrali su na kontre. Mi smo drugom poluvremenu zaigrali drugačije, želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo još jedan gol.

Naši fudbaleri odigrali su 1:1 protiv ekipe Inđije. 💪🏻

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/IhhsYuVzSB

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) February 26, 2020

On je rekao da će biti spreman za derbi i nada se da će biti pravi.

– Drago mi je da sam postigao gol i pomogao timu, ali želeli smo da pobedimo. Naravno da sam spreman za derbi, odmorićemo se dobro i bićemo spremni.

Reprezentativac Komora otkrio je šta im je rekao Dejan Stanković na poluvremenu.

To je normalno, igrali smo loše u prvom, oni su nas nadigrali, rekao nam je da nismo dali sve od sebe. U drugom se mnogo toga promenilo.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.