Ikardi ima novu ponudu, da li će biti najomrženiji lik u Italiji ikada?!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 19:46

Ikardi ima novu ponudu, da li će biti najomrženiji lik u Italiji ikada?!

Da li zaista zvuči nezamislivo? Pa ne, ako znamo ko je u pitanju.

Mauro Ikardi kao da se trudi da postane najomrženija ličnost u Italiji. No, ovaj put ne polazi priča od njega, ali zavisiće mnogo od njeovog odgovora.

Kako je danas plasirao Korijere delo sport, Milan mašta o Mauru Ikardiju i na San Siru smatraju da bi Argentinac mogao da bude taj lider koji im nedostaje.

Zlatan Ibrahimović će definitivno napustiti Milan na kraju sezone, klub će sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tražiti novog napadača, a Korijere piše da je Ikardi lider koga žele u timu.

Šansa da se tako nešto desi raste ukoliko Lučano Spaleti bude novi trener, što je i dalje opcija. Svi znamo da je Ragnik prva meta, ali nije isključeno da on zauzme poziciju direktora, što i dalje obavlja u Lajpcigu.

Kao što je poznato, Ikardi je svoj najbolji period u Interu imao baš kada je na klupi bio Spaleti.

U svojoj najboljoj sezoni 2017/18, Ikardi je postigao 29 golova u Seriji A i vratio Inter u Ligu šampiona.

Problem za Rosonere je što Inter neće jeftino pustiti bivšeg kapitena, ukoliko ga PSŽ ne otkupi za 70 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

U Parizu sigurno neće da razmotre da ga zadrže, ali bi mogli da ga otkupe i preprodaju. Ipak, u tom slučaju, ukoliko Ikardi pređe u italijanski klub, po još jednoj klauzuli, PSŽ mora da plati Interu još dodatnih 15 miliona. Da li Milan ima 85 da ga otkupi u tom slučaju? Teško.

Ipak, ako ga PSŽ ne otkupi i vrati ga, za Ikardija gotovo niko neće platiti toliki novac.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim mesecima, a ne treba zaboraviti da se Ikardi povezivao i sa Napolijem i sa Juventusom, te kako god da se okrene, njegov povratak u Italijiu bi mogao da odjekne...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.