Igrač koji je odbio Zvezdu: Bolje TSC, nego veliki klub i da nemam minutažu

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 17:15

Igrač koji je odbio Zvezdu: Bolje TSC, nego veliki klub i da nemam minutažu

Novi fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac izjavio je da je taj klub izabrao zbog šanse koju mu pruža da igra i da se razvija.

"Mlad sam igrač, treba mi utakmica, potrebna mi je minutaža na terenu. U Indjiji, iz koje dolazim, u poslednjih desetak kola prošle sezone sam dobio šansu da igram i pokazao sam da zaslužujem to mesto u timu", rekao je Banjac, prenosi klub.

Banjac je sa klubom iz Bačke Topole potpisao trogodišnji ugovor.

Po navodima beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medija, za njega su bili zainteresovani Crvena zvezda i Vojvodina.

"Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC, gde me cene i traže, nego da odem negde u neki veliki klub i da nemam minutažu", rekao je Banjac.

Banjac je dodao i da je njegova prirodna pozicija polu-špic, ali da mu nije strano da igra ni na mestu zadnjeg veznog igrača ili desnog krila.

"Na šefu je da odluči gde najbolje mogu da se uklopim i na kojoj poziciji mogu da pružim maksimum za našu ekipu", dodao je on.

On je rekao da veruje da će narednih pet nedelja priprema biti dovoljne da se uigra sa novom ekipom.

"Važno je da prodjemo bez povreda, da se polako uigramo. Imaćemo i pet pripremnih utakmica, doći će i rezultat", kazao je Banjac.

Trener TSC-a Zoltan Sabo složio se sa svojim novim igračem da ima dovoljno vremena za pripreme za novu sezonu Super lige koja će početi 1. avgusta.

TSC je u debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije zauzeo četvrto mesto na tabeli sa 59 bodova iz 17 pobeda, osam remija i pet poraza i tako se plasirao i u evropsko takmičenje sledeće sezone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je za mladog igrača bolje da ode u manji klub ili u Zvezdu? On ima odgovor!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020

Kakav je vaš stav, da li je ovo pametan potez?..Novi fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac izjavio je danas da je taj klub izabrao zbog šanse koju mu pruža da igra i da se razvija...Banjac je sa klubom iz Bačke Topole potpisao trogodišnji ugovor..."Mlad sam igrač, treba mi utakmica, potrebna mi je minutaža...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.