Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 19:38

Banjac objasnio zašto je odbio Zvezdu: Bolje da me cene u TSC-u nego da nemam minutažu u velikom klubu

“Mlad sam igrač, potrebne su mi utakmice“, kaže doskorašnji vezista Inđije

Najpre ga je Dejan Stanković identifikovao kao veliku želju u susret letnjem prelaznom roku. Pominjalo se da bi na stadionu „Rajko Mitić“ zarađivao 5.000 evra mesečno. Potom se u trku uključila Vojvodina, s tim što nije bilo poznato kakve je uslove nudila, da bi na kraju Mihajlo Banjac, na opšte iznenađenje, izabrao Topolski sportski klub i potpisom ugovora od 2023. postao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četvrto pojačanje za narednu sezonu, posle Damjana Dostanića iz Ajaksa, Edvina Elevena iz omladinskog pogona Crvene zvezde, uz prekomandu golamana Nikole Bursaća u prvi tim.

Želju da karijeru nastavi u TSC-u, a ne na Marakani ili u rodnom Novom Sadu, obrazložio je planom da češće bude na terenu. Što je u njegovim godinama (u novembru će napuniti 21) i te kako bitno kako bi mogao pravilo da se razvija.

Shvatio sam da mi je sigurnije da dođem u TSC, gde me cene i traže, nego da odem negde u neki veliki klub i da nemam minutažu“, saopštio je Banjac posle potpisivanja ugovora sa najprijatnijim iznenađenjem minule sezone Superlige.

Prema njegovim rečima, jedini način da napreduje jeste da – igra.

„Mlad sam igrač, potrebne su mi utakmice, minutaža na terenu. U Inđiji, iz koje dolazim, u poslednjih desetak kola prošle sezone sam dobio šansu da igram i pokazao sam da zaslužujem mesto u timu“.

Zanimljivo, tokom tek završnene sezone, Banjac se na 20 prvenstvenih utakmica predstavio publici kao zadnji vezni, mada kaže da mu je prirodna pozcija polušpic, a da može da igra i desno krilo.

Na šefu je da odluči gde najbolje mogu da se uklopim i na kojoj poziciji mogu da pružim maksimum za našu ekipu. Važno je da prođemo pripreme bez povreda, da se polako uigramo. Imaćemo i pet kontrolnih utakmica, doći će i rezultat“, kazao je Mihajlo Banjac.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Inđija će na ime transfera dobiti 100.000 evra i deset procenata od narednog transfera.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.