Igra se fudbal i u Francuskoj, prazne puške na premijeri (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2020, 21:22

Igra se fudbal i u Francuskoj, "prazne puške" na premijeri (video)

U Bordou je danas odigran prvi meč nove sezone u Ligi 1.

Fudbaleri Bordoa dočekali su Nant na premijeri sezone 2020/21 u Francuskoj.

Susret na stadionu "Matmut Atlantik" okončan je bez pobednika, a na razočarenje svih prisutnih na stadionu, meč je završen i sa najnepopularnijih 0:0.

"Žirondinci" su ostali sa igračem manje već u 20. minutu, pa je to imalo i veliki uticaj na konačan rezultat.

Direktan crveni karton zaradio je Zerkane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon užasnog starta na protivničkoj polovini.

Utisak je da nije imao nameru, ali je jako neoprezno odreagovao, zgazio je protivnika na potkolenicu, prava je sreća što nije došlo do povrede.

Gosti su do kraja bili nešto bolji rival, ali nisu mogli da materijalizuju brojčanu prednost, nije bilo promene rezultata, podela bodova na startu sezone u Ligi 1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pao i prvi gol u Francuskoj, Anže na čelu tabele (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2020, 20:03

Odigran je i drugi meč prvog kola Lige 1...Sinoć su Bordo i Nant podelili bodove na premijeri sezone 2020/21, na stadionu "Matmut Atlantik" nije bilo golova...Sada su se u okviru prvog kola sastali i Dižon i Anže, gosti su slavili sa 0:1 (0:1)...Prvi gol u Ligi 1 ove sezone pao je u 22. minutu ovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.