Igokea namučila Zvezdu u Laktašima

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea namučila Zvezdu u Laktašima

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i 15. trijumf u ABA ligi, pošto su u Laktašima, posle velike borbe i neizvesne završnice, savladali ekipu Igokee sa 79:77.
Zvezda je u Laktašima ostvarila 15. trijumf u sezoni, ostala neporažena, a ekipa Igokee je pokazala odličnu igru i dobro namučila velikog favorita.

Zvezda je dobila prvu četvrtinu, ali Igokea na poluvreme odlazi sa prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 43:41, koju su izabranici Dragana Nikolića zadržali do poslednjih deset minuta.
Zvezda je početkom polednje četvrtine napravila seriju od 8:0, čime su prebacili prednost na svoju stranu, koju su zadržali do poslednje sirene.
Igokea je u finišu meča imala šut za pobedu, ali je Vuk Radivojević bio neprecizan u šutu za tri poena, a posle ofanzivnog skoka šut za produžetak promašio je Anđušić.
Džo Regland je bio najefikasniji na meču sa 18 poena, Davidovac i Odžo postigli su po 11, dok se u timu Igokee istakao Danilo Anđušić sa 15 postignutih poena.
U narednom kolu, Zvezda na svom terenu igra protiv FMP-a, dok Igokea u Novom Mestu igra protiv Krke.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda se iščupala iz kandži Igokee

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019

Košarkaši Crvene zvezde pobedosno odlaze iz Laktaša. Igokea je pala sa 79:77, posle vrlo neizvesnih 40 minuta...Nepobedivi niz crveno-belih je visio o koncu do poslednjeg šuta...Igokea je skupo prodala svoju kožu, imala čak priliku da odvede utakmicu u produžetak ili da trijumfuje, ali neprecizni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.