UŽIVO: Igokea-Crvena zvezda

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Igokea-Crvena zvezda

Crveno-beli gostuju u Laktašima, a trener Milan Tomić ima velike probleme sa povređenim igračima Crvena zvezda želi da nastavi seriju fantastičnih rezultata u ABA ligi i da zadrži besprekoran učinak. Da bi u tome uspeli potrebno je da u Laktašima savladaju ekipu Igokee. Problem za trenera Milana Tomića u na ovom gostovanju neće biti samo protivnik, već i sastav ekipe zbog problema sa povredama. Branko Lazić će nekoliko nedelja biti van terena, Maik Cirbes >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je povredio leđa, Bili Beron je rovit, a Mohamed Faje i Aleksa Radanov se polako oporavljaju. U prvom meču u Beogradu crveno-beli su lako slavili (96:75). Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda na kvalitet Reglenda preživela dramu u Laktašima

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi posle 15 kola dramatičnom pobedom u Laktašima...Desetkovani "crveno-beli" nisu blistali na gostovanju Igokei, ali su na individualni kvalitet, najviše plejmejkera Džoa Reglenda, uspeli da slave rezultatom 79:77...Američki košarkaš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.