IZ HUMSKE JASNI: Evo za KOLIKO miliona Sadik može da napusti Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 15:59

IZ HUMSKE JASNI: Evo za KOLIKO miliona Sadik može da napusti Partizan!

Ima zainteresovanih za Nigerijca.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kaže da je za crno-bele, što se tiče odlazaka, završen prelazni rok. Ipak, prema njegovim rečima postoji izuzetak koji se odnosi na Umara Sadika.

Nigerijac je skrenuo pažnju na sebe ove sezone i Partizan ga neće tako lako pustiti. To ističe i Vazura.

- Za nas je prelazni rok, što se tiče odlazaka završen. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osim ako ode Sadik, a on ne može da ide ispod 15 miliona evra - rekao je Vazura za Sportski žurnal, a prenosi B92.

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

Za Sadika se navodno interesuje Monako, ekipa koja je otkupila Strahinju Pavlovića za 10 miliona evra, a prema pisanju ovog lista Kneževi su spremni da plati 8.000.000 plus 2.000.000 kroz bonuse.

To za sada nije dovoljno kako bi Nigerijac napustio Humsku i videćemo kako će se dalje razvijati situacija u prelaznom roku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

''Transfermarkt'' UTROSTRUČIO Sadikovu vrednost za samo dva meseca, ali Partizan ima i JOŠ SKUPLJEG igrača!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Muzika za uši čelnicima Partizana i stručnom štabu, pa i navijačima...Specijalizovani fudbalski portal ''Transfermarkt'' objavio je nove, ažurirane tržišne vrednosti fudbalera...Kada je u pitanju ekipa Partizana, najveću pažnju privlači veliki skok tržišne vrednosti najboljeg strelca crno-belih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.