ITF odobrio Vesni Dolonc da u Fed kupu igra za Srbiju

Izvor: Blic, 22.Jan.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITF odobrio Vesni Dolonc da u Fed kupu igra za Srbiju

Teniska reprezentacija Srbije u Fed kupu je od ovog utorka jača za još jedno ime - Vesnu Dolonc.

Međunarodna teniska federacija je na osnovu priložene dokumentacije izdala dozvolu da Vesna Dolonc može nesmetano da nastupi za ekipu Srbije, počev od prvog kola u ovogodišnjem ciklusu 2013.

Vesna Dolonc je rođena u Moskvi, ali poseduje srpski pasoš i ličnu kartu, što su bili sasvim dovoljni preduslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dozvolu da nastupa za Srbiju, imajući u vidu da ona do sada nije da igrala za druge reprezentacije.

Sertifikat koji predstavlja dozvolu za njene nastupe za našu reprezentaciju u Fed kupu stigao je u utorak iz ITF-a u Teniski savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dolonc može da igra u FED kupu

Izvor: B92, 22.Jan.2013

Međunarodna teniska federacija u utorak je donela odluku da Vesna Dolonc može da igra za reprezentaciju Srbije u FED kupu...Srpski tim je tako potencijalno jači za još jedno ime, a ITF je na osnovu priložene dokumentaciji izdala Vesni dozvolu da nesmetano može da nastupi za ekipu Srbije već od...

Nastavak na B92...

Vesna Dolonc igra za Srbiju u Fed kupu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2013

Međunarodna teniska federacija (ITF) odobrila je danas Vesni Dolonc da igra za reprezentaciju Srbije u Fed kupu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

ITF odobrio Vesni Dolonc da igra za Srbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jan.2013

Međunarodna teniska federacija odobrila je Vesni Dolonc da igra za Fed kup reprezentaciju Srbije, saopštio je Teniski savez Srbije.. ITF je na osnovu priložene dokumentacije izdao dozvolu da 23–godišnja teniserka, koja je rođena u Rusiji, može da igra za srpsku reprezentaciju počev od prvog...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.