ISPLIVALO: Evo zašto je Kalinić otpao sa spiska reprezentacije Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALO: Evo zašto je Kalinić otpao sa spiska reprezentacije Srbije

Zanimljiva odluka selektora Aleksandra Đorđevića.

Najveće iznenađenje na širem spisku košarkaška reprezentacije Srbije je izostanak Nikole Kalinića. Krilni igrač Fenerbahčea je izrastao poslednjih sezona u jednog oid najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji, a što je za priču još bitnije, uvek je izgarao u dresu nacionalnog tima.

Sve to nije bilo dovoljno da se nađe na spisku od 18 imena selektora Aleksandra Đorđevića koji će se pripremati za Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvo u Kini.

S obzirom na to da nema zvaničnog obrazloženja zbog čega asa Fenerbahčea nema u nacionalnom timu, javnosti je samo ostalo da spekuliše zbog čega je Đorđević precrtao Kalinića.

Uglavnom, u pitanju najverovatnije nisu košarkaški razlozi, već Nikolino ponašanje van terena. Pre nekoliko meseci na društvenim mrežama se pojavio snimak eksplicitnog sadržaja na kojem je u glavnoj ulozi Kalinić, što je pošteno uzburkalo javnost. Takođe, bivši košarkaš Crvene zvezde je u medijskim nastupima govorio o tome da lažnu državu Kosovo treba priznati, što je takođe izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, pogotovo među navijačima crveno-belih.

U svakom slučaju, selektor Đorđević će verovatno uskoro i sam dati odgovor na pitanje zbog čega se odrekao Kalinića, kao i Nemanje Nedovića, koji su imali zapažene ulogde u Fenerbahčeu i Armaniju u Evroligi u minuloj sezoni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Jovana Brakočević.

Budowlani calendar is on sale now!! 🙈

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Dec 21, 2018 at 5:55am PST

The sun makes it all better!!! #tbt to a fun monday :)

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Aug 30, 2018 at 3:14am PDT

My little piece of heaven 💙

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Aug 1, 2018 at 4:37am PDT

Beach photoshoot 💃🏻🙈

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Jul 11, 2018 at 2:06am PDT

Great day off in Montenegro!:)

A post shared by jovana brakocevic canzian (@joca2) on Jul 10, 2016 at 2:09pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.