INVAZIJA NA BEČ: Navijači, ako želite da slavite sa Orlovima, evo gde i kako da kupite ulaznice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INVAZIJA NA BEČ: Navijači, ako želite da slavite sa Orlovima, evo gde i kako da kupite ulaznice (FOTO)

Meč je na programu 6. oktobra.

Reprezentacija Srbije će prvu meč loptu za direktan plasman na SP u Rusiji imati 6. oktobra, na gostovanju protiv Austrije. Orlovi već tad mogu da reše sve dileme, ukoliko pobede, obezbediće vizu za Rusiju kolo pre kraja. Zbog toga već sad vlada ogromno interesovanje za tu utakmicu, pre svega od strane srpskih navijača, jer Austrija više nema šanse ni za plasman u baraž.

Stadion Ernst Hapel u Beču prima 50.865 navijača, a očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da više od polovine ulaznica kupe Srbi, najviše iz dijaspore. U samom Beču živi preko 100 hiljada Srba, a očekuje se dolazak navijača iz cele Austrije, kao i iz Švajcarske, Nemačke i Francuske, ali i iz Republike Srpske i Srbije. Kako da kupite ulaznice putem interneta, pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.