INTERVENTNA ZAUSTAVILA STANKOVIĆA: Neuobičajena situacija u kojoj se našao trener Zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 10:34

INTERVENTNA ZAUSTAVILA STANKOVIĆA: Neuobičajena situacija u kojoj se našao trener Zvezde (VIDEO)

Sve je prošlo mirno.

Odmah posle meča sa ekipom Javora u kojem Crvena zvezda nije uspela da slavi (1:1), trener crveno-belih Dejan Stanković našao se u još jednoj neuobičajenoj sitauciji.

Šefa struke crveno-belih zaustavila je Interventna jedinica. "Susret" se desio na Terazijama, a Stanković nije izlazio iz kola.

Sve je prošlo mirno, a činjenicu da je blizu njega trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde iskoristio je jedan navijač. Odmah pošto je policija završila svoj posao, prišao je kolima da proćaska sa Stankovićem.

Ekipa Crvene zvezde je ove nedelje poražena u Ligi Evrope od ekipe Hofenhajma, a onda je usledio i remi u Superligi.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRENERA ZVEZDE ZAUSTAVILA INTERVENTNA U CENTRU BEOGRADA! Posle kiksa na Marakani Dejan Stanković doživeo novi ŠOK (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Okt.2020

Interventna jedinica zaustavila je trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića na Terazijama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.