Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMPRESIONIRAO VINSA KARTERA: Evo šta je legenda NBA lige rekla o Bogdanu Bogdanoviću

Bogdan Bogdanović je stigao u Kingse i nije mu mnogo vremena trebalo da opčini sve u Sakramentu.
Legenda NBA lige Vins Karter rekao je posle treninga Sakramento Kingsa da je impresioniran Bogdanom Bogdanovićem.
On je poenter (Bogdan). Igrao je već profesionalno u Evropi, ali u NBA je malo drugačije. Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji i on je deo ovog mladog nukleusa, rekao je Vins >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Karter novinarima.
Pobednik zakucavanja na „Ol-staru“ 2000. godine rekao je još za Bogdanovića da je impresioniran i jedva čeka da vidi kako će ovaj tim rasti.
Impresioniran sam kakav je i šta sve može. Trenutno se radi na tome da se svi uklope, Bogdan je jedan od tih mladih igrača i jedva čekam da vidim kako će ovaj tim rasti, dodao je Karter.
The post IMPRESIONIRAO VINSA KARTERA: Evo šta je legenda NBA lige rekla o Bogdanu Bogdanoviću appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vins Karter impresioniran Bogdanovićem

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2017

"Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji"..Bogdana Bogdanovića čeka veliki posao u NBA ligi, treba da se privikne na nove uslove, a dobra je stvar što su ga saigrači dobro prihvatili čemu svedoče reči Vinsa Kartera, legende NBA lige...Posle treninga je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Karter: Impresioniran sam Bogdanom

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2017

Košarkaš Sakramento Kingsa, legendarni Vins Karter ove sezone će biti saigrač srpskom reprezentativcu Bogdanu Bogdanoviću, koji će uskoro igrati svoju prvu sezonu NBA lige...40-godišnji američki veteran je u NBA ligi još od 1998. godine, iza njega je veliko iskustvo, pa je sigurno više nego...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.