Vins Karter impresioniran Bogdanovićem

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vins Karter impresioniran Bogdanovićem

"Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji"

Bogdana Bogdanovića čeka veliki posao u NBA ligi, treba da se privikne na nove uslove, a dobra je stvar što su ga saigrači dobro prihvatili čemu svedoče reči Vinsa Kartera, legende NBA lige.

Posle treninga je bio zadovoljan onim što je Bogdan pokazao.

"On je poenter. Igrao je već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << profesionalno u Evropi, ali u NBA je malo drugačije. Bogdan je jedan od onih momaka koji stalno postavlja pitanja, želi da bude bolji i on je deo ovog mladog nukleusa", rekao je Vins Karter američkim novinarima.

Individualni kvaliteti Bogdanovića ne dolaze u pitanje.

"Impresioniran sam kakav je i šta sve može. Trenutno se radi na tome da se svi uklope, Bogdan je jedan od tih mladih igrača i jedva čekam da vidim kako će ovaj tim rasti", dodao je Karter.

Bogdanović u Sakramento stiže kao "novopečeni" vicešampion Evrope sa reprezentacijom Srbije, kao i šampion Evrope u klupskoj košarci sa Fenerbahčeom.

Čeka nas uzbudljiva sezona.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.