IMA LI KRAJA UŽASNIM VESTIMA: Novi SLUČAJ ERIKSEN - Samo je PAO na travu kao pokošen (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 12:27

IMA LI KRAJA UŽASNIM VESTIMA: Novi "SLUČAJ ERIKSEN" - Samo je PAO na travu kao pokošen (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Meč je odmah prekinut.

Slučaj Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu, u meču Danske i Finske, potresao je ceo svet. Fudbaleru Intera naglo je pozlilo, usled čega je utakmica prekinuta, a prva zvezda Skandinavaca hitno prebačena u bolnicu.

Samo nekoliko sati posle tog događaja, desio se još jedan stravični scenario, ali na drugom koninentu.

Naime, na utakmici brazilske Serije D između Bangua i Sao Benta, vezista domaćih Kaio Cezar (25) je pao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što se onesvestio pa je hitno prebačen u bolnicu!

Que zica o futebol hoje! Caio Cézar, do Bangu, passou mal durante jogo contra o São Bento pela Série D. Depois do atendimento, jogador caiu em cima da placa de publicidade desacordado e com convulsões! Parece que está estabilizado já também 😢🙌🏼 pic.twitter.com/caRVE5CkZw

— Daniel F. Gonçalves (@danielfg) June 12, 2021

Srećom, dobio svu potrebnu pomoć i uspeo da se oporavi! Brazilski mediji pišu da je istog dana pušten kući!

Posle onoga što se desilo Eriksonu, svi na stadionu su bili u šoku i uznemireni kada je Cezar nepomičan ostao da leži.

- Prvotimac Bangua je pao u nesvest, pošto mu je pozlilo - potvrdio je doktor protivničkog tima Kasio Ruskoni za lokalnu televiziju.

Tokom noći oglasio se Cezarov klub i potvrdio da je sa fudbalerom sada sve u redu.

Sjajan fudbal nas čeka danas od 15.00 na Vembliju - u prvom kolu EP sastaju se Engleska i Hrvatska, prvi favorit protiv favorita iz senke i vicešampiona sveta. Kvota na Engleze je 1,80, na iks 3,45, a na dvojku 4,80Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Hrvatska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.