IMA ČELSI DISASIJA, ALI I PALMERA: Kol(d) sprečio iznenađenje na Bridžu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 18:37

IMA ČELSI DISASIJA, ALI I PALMERA: Kol(d) sprečio iznenađenje na Bridžu

Ponovo je Englez izvukao Plavce.
Fudbaleri Čelsija plasirali u se u polufinale FA kupa, pošto su na svom terenu u četvrtfinalu ovog takmičenja savladali Lester rezultatom 4:2.
Plavci su posle prvog poluvremena vodili 2:0. Golove za londonski klub postigli su Mark Kukurelja u 13. i Kol Palmer u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.
Rahim Sterling nije iskoristio penal za Čelsi u 26. minutu. Lester je smanjio na 2:1 u 51. minutu autogolom Aksela Disasija, a na 2:2 je izjednačio Stefi Mavididi u 62. minutu.
Čelsi je do pobede stigao u finišu meča i to zahvaljujući Kolu Palmeru. Englez je izvanredno petom asistirao Čukvuemeki koji je pogodio u drugom minutu nadoknade, da bi Noni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.