IGRAĆE U DERBIJU: Duljaj dobio najbolju moguću vest

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 15:20

IGRAĆE U DERBIJU: Duljaj dobio najbolju moguću vest

Oporavio se od povrede.

Kapiten Partizana Svetozar Marković oporavio se od povrede biće spreman za 172. večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Marković je prethodne nedelje bio na snimanju kolena magnetnom rezonancom, gde je utvrđeno da ne postoji oštećenje, već da se pojavio mali otok zbog nerava.

To je prouzrokovalo bol fudbaleru, zbog čega je jedan od najboljih defanzivaca crno-belih propustio utakmicu protiv Železničara iz Pančeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Možda je mogao da nastupa pod određenim rizikom, ali s obzirom da sledi veoma bitan duel, Igor Duljaj i stručni štab nisu hteli da rizikuju.

Umesto toga podvrgnut je snimanju i adekvatnim terapijama i vežbama pod nadzorom, kako bi oporavak bio potpun i igrač spreman za 172. derbi.

Kako prenosi "Telegraf", Marković bi od srede trebao nesmetano da se vrati treninzima i biće spreman za najvažniji meč u sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.