I VAJDA JE UZ NOVAKA: Svi su se pitali gde je Marjan - evo odgovora i MOĆAN je! Zagrljaj koji svedoči o SNAZI TIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 14:43

I VAJDA JE UZ NOVAKA: Svi su se pitali gde je Marjan - evo odgovora i MOĆAN je! Zagrljaj koji svedoči o SNAZI TIMA (FOTO)

Noletovi ljudi...

Novak Đoković je osvojio devetu titulu na Australijan openu i 18. Gren slem trofej. Savladao je u finalu Danila Medvedeva sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i pokazao da je apsolutni kralj Melburna budući da je treći put uzastopno slavio na ovom turniru.

PSŽ je drugi, Monako peti u Francuskoj, razdvaja ih pet bodova, i večerašnji (21.00) duel na Parku prinčeva preti da bude veoma zanimljiv. Kvota na keca je 1,70, na duplu šansu X2 2,16, a na GG3+ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Monako.

Trener najboljeg tenisera sveta, Marjan Vajda, nije bio u Noletovom timu na Australijan openu, a ovoga puta je uz njega bio Goran Ivanišević.

Ipak, tim je uvek tim u Đokovićevom slučaju. Koliko mu je važna saradnja sa svojim ljudima, pokazuje i objava na Novakovom profilu i komentar Slovaka.

Srbin je objavio fotografiju zagrljaja sa svojim timom posle finalnog meča, a Vajda mu je poslao poruku:

- Bravo! Momci, nedostajete mi - napisao je slovački trener.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Novaku stižu čestitke iz celog sveta, a uključuju se i poznati. Između ostalih, poruku podrške su mu poslali odbojkaš Marko Podraščanin, fudbaler Patrik Klajvert, violinista Nemanja Raduloviće, teniserka Nina Stojanović, košarkaš Tadija Dragićević, fudbalski klub Milan...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLE OBRADOVAO FANOVE: Srbin originalnim poklonom častio navijače (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021

Ko god da se dočepao vrednog suvenira, nema sumnje da će mu današnji dan ostati zauvek u sećanju...Novak Đoković osvojio je deveti Australijan open savladavši u finalu Danila Medvedeva sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i pokazao da je apsolutni kralj Melburna budući da je treći put uzastopno slavio na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.