EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: Džoni OBrajant potpisao za velikana iz turske prestonice

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 17:58

EKSPRESNO PRONAŠAO NOVI KLUB: Džoni O'Brajant potpisao za velikana iz turske prestonice

Amerikanac predstavljen kao veliko pojačanje u borbi za plej-of tamošnje Superlige.

Danas se objavljeno da je Crvena zvezda i zvanično raskinula ugovor sa Džonijem O'Brajantom, a samo nekoliko sati kasnije Amerikanac je potpisao za novi klub.

PSŽ je drugi, Monako peti u Francuskoj, razdvaja ih pet bodova, i večerašnji (21.00) duel na Parku prinčeva preti da bude veoma zanimljiv. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,70, na duplu šansu X2 2,16, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Monako.

Naime, krilni centar od kojeg se mnogo očekivalo na Malom Kalemegdanu potpisao je ugovor do kraja sezone sa turskim Turk Telekomom.

Gigant iz Ankare trenutno se nalazi na petom mestu turske Superlige sa učinkom od 12 pobeda i 9 poraza i predstoji im velika borba sa ulazak u plej-of.

Džoni O'Brajant je u dresu Crvene zvezde odigrao 16 utakmica u Evroligi, prosečno je beležio 11,3 poena i 5,2 skokova. U ABA ligi je imao nešto slabiji učinak - 10,6 poena i 5,3 skokova.

🚨 27 yaşındaki ABD’li oyuncu Johnny O'Bryant‘ı kadromuza kattık.. 🤝Welcome to family #JohnnyOBryant👋👋 pic.twitter.com/2BJXB8uNb8

— Türk Telekom SK (@TurkTelekom_SK) February 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.