NOLE OBRADOVAO FANOVE: Srbin originalnim poklonom častio navijače (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 16:57

NOLE OBRADOVAO FANOVE: Srbin originalnim poklonom častio navijače (FOTO)

Ko god da se dočepao vrednog suvenira, nema sumnje da će mu današnji dan ostati zauvek u sećanju.

Novak Đoković osvojio je deveti Australijan open savladavši u finalu Danila Medvedeva sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i pokazao da je apsolutni kralj Melburna budući da je treći put uzastopno slavio na ovom turniru. Nakon meča usledila je mala proslava sa navijačima u kojoj je Srbin na originalan način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obradovao svoje fanove.

Zvezda je odigrala 2:2 protiv Milana, svi već pričaju o revanšu na San Siru, ali pre toga šampion Srbije mora da danas (17.05) „odradi“ nimalo prijatno gostovanje u Subotici, gde ga čeka Spartak, koji igra vrlo dobro. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

Naime, Noleta je po izlazu sa Rod Lejver arene sačekalo nekoliko desetina navijača koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom i skandiranjem.

Srbin im nije ostao dužan, potpisao je svoje patike sa kojima je osvojio prestižni Grend Slem i poslao ga grupi obožavalaca.

He'll give you the 👟 off his 🦶

That's @DjokerNole 🥺#AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/6tD3b1pIpZ

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 21, 2021
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.