Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I MANČESTER ČESTITAO: Na današnji dan rođen je jedan od najboljih srpskih defanzivaca ikada

Nekadašnji kapiten naše zemlje koji je bio i kapiten Mančester Junajteda.

Shodno tome, Đavoli su danas preko društvenih mreža podsetili svoje navijače na neke od najboljih momenata u dresu Junajteda.
Nemanja Vidić je danas napunio 36 godina. Nekadašnji štoper iz Užica je prošle godine okončao igračku karijeru nastupajući za Inter, a najdublji trag ostavio je u Mančester Junajtedu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za koji je odigrao 211 mečeva.
Profesionalnu karijeru je Vidić započeo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao četiri godine, potom prešao u Spartak iz Moskve odakle je i otišao u Englesku. Nakon Mančestera, Vidić je proveo dve sezone u Interu, ali je tada već bio na zalasku karijere i odigrao je svega 23 utakmica.
A tribute to the birthday boy… pic.twitter.com/8z0J9QPi54
Manchester United (@ManUtd) October 21, 2017

The post I MANČESTER ČESTITAO: Na današnji dan rođen je jedan od najboljih srpskih defanzivaca ikada appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Junajted ne zaboravlja: Kapiten, lider, legenda

Izvor: B92, 21.Okt.2017

Bivši kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić proslavlja svoj 36. rođendan, a tim koji ga je potpisao za sedam miliona funti nije ga zaboravio...Vidić je tokom ere u Mančesteru osvojio 15 trofeja i stekao status legende kluba kojoj je posvećena i pesma na Old Trafordu..."Đavoli" su na svom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.