Junajted ne zaboravlja: Kapiten, lider, legenda

Izvor: B92, 21.Okt.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ne zaboravlja: Kapiten, lider, legenda

Bivši kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić proslavlja svoj 36. rođendan, a tim koji ga je potpisao za sedam miliona funti nije ga zaboravio.

Vidić je tokom ere u Mančesteru osvojio 15 trofeja i stekao status legende kluba kojoj je posvećena i pesma na Old Trafordu.

"Đavoli" su na svom zvaničnom profilu na društvenim mrežama povodom Vidićevog rođendana objavili tvit "U čast momka koji slavi rođendan".

Sličnih objava je bilo i na drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kanalima koji prate Mančester Junajted pa je na jednom od njih osvanuo i kratak komentar "Kapiten. Lider. Legenda", posvećen srpskom igraču.

Njemu je rođendan čestitao još jedan klub u kome je bio kapiten, Crvena zvezda. Vidić je svoje poslednje sezone u karijeri branio boje Intera nakon odlaska Ser Aleksa Fergusona u penziju.

Nešto više o karijeri slavnog defanzivca koji se smatra jednim od najboljih štopera u istoriji Premijer lige, možete čuti i videti OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srećan rođendan, Nemanja kapitenu: Zvezda i Mančester čestitali "divan dan" legendarnom igraču (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2017

Jedan od najboljih srpskih i svetskih fudbalera svih vremena, Nemanja Vidić, danas proslavlja 36. rođendan. Njegovi bivši klubovi, Crvena zvezda i Mančestet junajted, na društvenim mrežama nisu propustili priliku da mu čestitaju...O karijeri stasitog Užičanina nije potrebno trošiti reči. Osvajao...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.