Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2021, 11:22

Humanitarni tiket u podne: Tijana Nikolić tipuje za lečenje Uroša Mladenovića

Sitijev prelaz i kec sa Marakane, na meti šampionke u ronjenju na dah

Posle dva dana u nadahnutom režimu zagarantovanih MOZZART dobitaka, vraćamo se u redovan kolosek. U združenom poduhvatu pomaže nam Tijana Nikolić, prvakinja u plivanju na dah, nakon dva podnevna, vrlo uzbudljiva izdanja. Naime, u četvrtak i petak, obezbedili smo zagarantovane dobitke u iznosu od 200.000 dinara na tiketima zlatnog Delfina Strahinje Rašovića i regionalne muzičke zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Petra Graša… Tako nastavljamo borbu protiv spinalne mišićne atrofije, upućujući pomoć malenoj Vanji Malović (2021), kojoj treba isti tretman kao i vršnjaku Bošku Gigleti za koga je već obezbeđen novac za lečenje.

Sada je red da konstatujemo da je Tijana Nikolić odlučila da tipuje za Uroša Mladenovića (1984) koji se bori s malignitetom. Plivačica mu u pomoć priskače s MOZZART kvotom 9,10, koja će uz nešto sreće pretvoriti u eventualni dobitak u iznosu od 91.000 dinara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Krećemo s meča LIVERPUL – BARNLI. Klop je u prvom kolu startovao Norič, a ko je realno tipovao 2&3+ isplatilo mu se. Barnli nije mogao ni sa Brajtonom kao domaćin, pa valja reći da je i na ovom meču prošao isti tip. Jano je sasvim ko je ovde apsolutni favorit, na šta treba dodati da je Liverpul poslednji meč para dobio sa 0:3 u maju mesecu.

„Biram sigurnu jedinicu“, kaže najuspešnija srpkinja u ronjenju na dah, treća na planeti u jedinstvenoj sportskoj veštini koja je neuporediva sa svim drugim vodenim sportovima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nazovimo našu današnju gošćom “Malom sirenom” današnjice, pa nastavimo uz par FRAJBURG – DORTMUND. Borusija u goste ide bez šestorice! Malo, ili mnogo, tek Marko Roze je u prošlom kolu morao da prizna Bavarcima da su bolji, pa će u Frajburgu insistirati na sva tri boda, kao i na osveti fbruarskog poraza na poslednjem meču para končanom sa 2:1. Frajburg je u prvom kolu izvukao 0:0 i Bilefeldu.

“Biram 3+”, reče Tijana koja o sebi kaže:” Sve je počelo kada sam imala svega tri meseca i kada me je mama prvi put odvela na more. Tek sa 24 godine sam krenula na kurs scuba ronjenja ( ronjenje sa bocom) i tu se zaljubila u podvodni svet. Tada sam prvi put videla grupu koja roni na dah i odmah su mi privukli pažnju, jer su imali peraja kao rep od sirene. Oborila sam vlastiti državni rekord i osvojila bronzanu medalju, roneći 152 metra, na timskom Svetskom prvenstvu u Nici koje je održano na azurnoj obali”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Idemo dalje uz meč MAN. SITI – NORIČ. Ovo je kec u najavi, jer Građanima mane nema pred Noričom, pošto su već i onako rezignirani porazom od Lestera u finalu Komjuniti šilda, te istovetnim podbačajem u duelu sa Totenhemom na startu premijerligaškog vojevanja.

“Prelaz Sitija 1-1”

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Već smo u Bundesligi, na susretu LEVERKUZEN – M`GLADBAH. Menhengladbah je na startu sezone kod kuće remizirao s Bajernom. Dobro je to, jer Aspirindžije su odigrale 1:1 s Union Berlinom, što znači da su oba tima do sada in kasirala samo po bod. Verkself nikako ne leži Gladbahu poslednjih godina. Prošle sezone videli smo duplu pobedu Bajera (1:0 i 4:3), u drugom delu pretprošle sezone još jednu (3:1), a ne tako davno, tokom 2017. i 2018. godine Leverkuzen je naneo neke od najtežih poraza u istoriji Gladbaha – 5:0 u DFB kupu i 5:1 u Bundesligi.

„Biram 3+ tipovanje“, procenuje Tijana, a MOZZART to zaračunava kvotom 1,55.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Čizma nas zove na meč INTER – ĐENOVA. Od aktuelnog šampiona se očekuje da šampionat otvori pobedom. Ne pruža to mnogo šansi Đenovi koja redovno plaća ceh na mečevima para. Inače, Inter je prošli put uspeo da savlada ovog rivala sa 3:0, a simptomatično je da na njihovim mečevima redovno dolazi NG igra.

„Kombinujem I1-3&II1-3”!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naša kraljica podvodnog sveta, na kraju tipovanje zatvara utakmicom CRVENA ZVEZDA – TSC. Zvezdin cunami protiv Kluža (4:0), traži razuman, nikako opušten pristup TSC-u koji važi za jednu od najboljih srpskih ekipa. Nije zalud ekipa iz Bačke Topole trenutno prva na tabeli, i njije tek tako od maksimalnog učinka udaljena tek za remi protiv Kragujevčana. Dejan Stanković će dakle morati da izvrši potpunu mobilizaciju, kako bi Zvezda nastavila niz od dve pobede nad TSC-om. Inače, na mečevima para do sada je minimum dolazilo 3+ tipovanje, a samo jednom se nije zalomila i dodatna GG igra.

„Zvezda dobija na Marakani“, rekla je naša gošća, a mi joj se od sveg srca zahvaljujemo na učešću u 1.898. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tijana Nikolić  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu

UDRUŽENJA RODITELJA ZA POMOĆ U PREVENCIJI I BORBI PROTIV ZAVISNOSTI “BIRAM ŽIVOT” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,10, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.