Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2021, 12:10

Humanitarni tiket u podne: Nikola Mitro tipuje za lečenje Dejana Nikitića

Učimo šta je to tekbol, uz plejadu konačnih ishoda, koji na koncu proizvode kvotu 8,86

Svaki dan, novi plemeniti izazov. U ovom, 1.994. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“, na putu uspeha korporativne akcije, tipujemo u sadejstvom sa Nikolom Mitro, koji trenira tekbol, a s kojim smo juče objavili iscrpan intervju. Inače, njega kao svetskog prvaka u ovom sportu, uz saigrače Bogdana Marojevića i devojku Maju Umićević očekuje svetski šampionat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 8. do11. decembra u Poljskoj!

Sreću Nikoli svakako želimo na ovom takmičenju, ali pre nego što dođe do odličja u sportu kojim se bavi, želeli bi da prođe svih šest parova današnjeg listića, pa da dođe do dobitka u iznosu od 88.600 dinara, koje namenjuje za lečenje Dejana Nikitića (1986), kome je potvrđena dijagnoza “Chordoma tumora”. Mi treba da pomognemo mladiću da ne izgubi vid, i da nastavi dalje sa terapijama.

Krećemo od Evrolige, pravo sa meča CSKA MOSKVA – BAJERN. Za sve bolje rezultate Bavaraca najveće zasluge nosi reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, koji je sa 22 poena suršio Fener, a potom trojkom u završnici meča slomio i PAO. Moskovski CSKA igra sezonu ispod svih očekivanja. Posle 11 mečeva nije u plej-of zoni i ima samo jednu pobedu više od poraza (6-5).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikola se odlučio za jedinicu na Armejce, pa u neformalnom ćaskanju rekao:” „Zanimljivo je da smo na turnirima tekbala upoznali gomilu bivših fudbalera, a od poznatih Pujola, Piresa, Galasa, Ronaldinja...I zaista je stvarno lep osećaj jer nismo ni sanjali da se to ikada može desiti . Inače, navijač sam Partizana i životni idol mi je Duško Vujošević. Ne zbog odnosa Partizana i Zvezde, već zbog načina rada, tog besumočnog ponavljanja, konstantnih treninga jer sam primenjivao ovaj model, kako u okviru fakulteta , tako i sada tokom igranja tekbala.

Sledi utakmica LINKOLN – KOPENHAGEN. U Grupi F, Lige konferencija, Kopenhagen je vladar, a Linkoln tek popunjava broj. Tukao ih je Kopenhagen već sa 3:1, a pošto su do sada primili 11 golova, jasno je šta se i koliko od njih očekuje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U ovom slučaju, gost se odlučio da igra na dvojku, dakle bira siguricu koja u momentu tipovanja nosi kvotu 1,20.

Selimo se na meč LEVERKUZEN – SELTIK. Aspirindžije su već osporile sve ambicije Seltika, kada su ga tukli sa 0:4. To je cifra koja ledi krv Škotima, tačno onoliko goliko ga raduje činjenica da Leverkuzen u poslednje vreme nije baš najsigurniji tim. Dobro, pobeda nad Betisom je loš skor nekako ispravila, pa će Škotima biti svakako teško.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naš Nikola Mitro, odabrao je realnog keca. Nadamo se da će mu se isplatiti s kvotom 1,55, a mi smo ga u pauzi između tipovanja zamolili da nam objasni šta je zapravo tekbol?

“Sport je mešavina stonog tenisa i fudbala. Stonog tenisa zbog stola koji je sličan stonom tenisu, ali je zakrivljenih ivica i fudbala zbog toga što se koriste fudbalski elementi. Postoje kategorije singl i dubl. Pravila su specifična jer se u protivničko polje lopta mora, svaki put u toku jednog poena, prebaciti drugim delom tela. Takođe, ne sme se dva puta odigrati istim delima tela, a ukupno ima tri dodira. U konkurenciji dublova saigrači moraju da razmene pas pre nego što se prebaci u protivničko polje“.

Sledi utakmice KARABAG – OLIMPIJA i AJNTRAHT ANTVERPEN. Ovde su očigledno domaći timofi u favorizovanoj poziciji, pa se Nikola Mitro odlučio za realne jedinice.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne nalazeći manje njegovim igrama, konstatujemo i da je na meču BODO – CSKA SOFIJA odigrao istu igru na konačan ishod, koja se kao sigurica potvrđuje kvotom 1,22.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pred završni udarac, pitali smo Nikolu, šta ima novo u njegovom sportu?

„Posto su srpski savez preuzeli ljudi iz Novog Sada, koje mi nismo znali lično pre toga, i koji su organizovali dva turnira krajem prošle godine, kao i dva turnira u junu i avgustu ove godine gde smo Bogdan , Maja i ja obezbedili učešće na Svetskom prvenstvu. Šampionat se održava od 8. do11. decembra u Poljskoj, u mestu Gljivice. Na drugom turniru Evropske tekbol turneje bili smo prvi u konkurenciji muških dublova, kao i u konkurenciji mix dubla i samim tim za Tekbol Liman doneli smo oba trofeja. Inače, naš Liman je jedini registrovan klub iz Srbije u okviru FITEK – a, svetske tekbol organizacije“, zaključuje Nikola Mitro.

Na kraju, kao i sportom kojim se bavi, iznenadio nas je prelaskom na zaista retko korišćenu ponudu MOZZART liste. Američki fudbal, njegova je sledeća destinacija, a pa pozdravljamo jedinicu koju je odigrao na susretu DALAS – LAS VEGAS.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uz želju da svetla njegove karijere, kao i eventualni dobitak sijaju kao pomenuti Las Vegas, opraštamo se sa Nikolom Mitrom, uz aplauz čoveku, koji je verovali to vi ili ne, po obrazovanju diplomirani sociolog, koji je diplomirao u roku sa prosekom 8,83 na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Mitro će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,86, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.