Humanitarni tiket u podne: Nikola Mitro tipuje za lečenje Dejana Nikitića

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.11.21. | 11:03

Učimo šta je to tekbol, uz plejadu konačnih ishoda, koji na koncu proizvode kvotu 8,86

Svaki dan, novi plemeniti izazov. U ovom, 1.994. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“, na putu uspeha korporativne akcije, tipujemo u sadejstvu sa Nikolom Mitro, koji trenira tekbol, a s kojim smo juče objavili iscrpan intervju. Inače, njega kao svetskog prvaka u ovom sportu, uz saigrače Bogdana Marojevića i devojku Maju Umićević očekuje svetski šampionat od 8. do11. decembra u Poljskoj!

Sreću Nikoli svakako želimo na ovom takmičenju, ali pre nego što dođe do odličja u sportu kojim se bavi, želeli bi da prođe svih šest parova današnjeg listića, pa da dođe do dobitka u iznosu od 88.600 dinara, koje namenjuje za lečenje Dejana Nikitića (1986), kome je potvrđena dijagnoza “Chordoma tumora”. Mi treba da pomognemo mladiću da ne izgubi vid, i da nastavi dalje sa terapijama.

Izabrane vesti

Krećemo od Evrolige, pravo sa meča CSKA MOSKVA – BAJERN. Za sve bolje rezultate Bavaraca najveće zasluge nosi reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, koji je sa 22 poena suršio Fener, a potom trojkom u završnici meča slomio i PAO. Moskovski CSKA igra sezonu ispod svih očekivanja. Posle 11 mečeva nije u plej-of zoni i ima samo jednu pobedu više od poraza (6-5).

Nikola se odlučio za jedinicu na Armejce, pa u neformalnom ćaskanju rekao:” „Zanimljivo je da smo na turnirima tekbala upoznali gomilu bivših fudbalera, a od poznatih Pujola, Piresa, Galasa, Ronaldinja...I zaista je stvarno lep osećaj jer nismo ni sanjali da se to ikada može desiti . Inače, navijač sam Partizana i životni idol mi je Duško Vujošević. Ne zbog odnosa Partizana i Zvezde, već zbog načina rada, tog besumočnog ponavljanja, konstantnih treninga jer sam primenjivao ovaj model, kako u okviru fakulteta , tako i sada tokom igranja tekbala.

Sledi utakmica LINKOLN – KOPENHAGEN. U Grupi F, Lige konferencija, Kopenhagen je vladar, a Linkoln tek popunjava broj. Tukao ih je Kopenhagen već sa 3:1, a pošto su do sada primili 11 golova, jasno je šta se i koliko od njih očekuje.

U ovom slučaju, gost se odlučio da igra na dvojku, dakle bira siguricu koja u momentu tipovanja nosi kvotu 1,20.

Selimo se na meč LEVERKUZEN – SELTIK. Aspirindžije su već osporile sve ambicije Seltika, kada su ga tukli sa 0:4. To je cifra koja ledi krv Škotima, tačno onoliko goliko ga raduje činjenica da Leverkuzen u poslednje vreme nije baš najsigurniji tim. Dobro, pobeda nad Betisom je loš skor nekako ispravila, pa će Škotima biti svakako teško.

Naš Nikola Mitro, odabrao je realnog keca. Nadamo se da će mu se isplatiti s kvotom 1,55, a mi smo ga u pauzi između tipovanja zamolili da nam objasni šta je zapravo tekbol?

“Sport je mešavina stonog tenisa i fudbala. Stonog tenisa zbog stola koji je sličan stonom tenisu, ali je zakrivljenih ivica i fudbala zbog toga što se koriste fudbalski elementi. Postoje kategorije singl i dubl. Pravila su specifična jer se u protivničko polje lopta mora, svaki put u toku jednog poena, prebaciti drugim delom tela. Takođe, ne sme se dva puta odigrati istim delima tela, a ukupno ima tri dodira. U konkurenciji dublova saigrači moraju da razmene pas pre nego što se prebaci u protivničko polje“.

Sledi utakmica KARABAG – OLIMPIJA i AJNTRAHT ANTVERPEN. Ovde su očigledno domaći timovi u favorizovanoj poziciji, pa se Nikola Mitro odlučio za realne jedinice.

Ne nalazeći mane njegovim igrama, konstatujemo i da je na meču BODO – CSKA SOFIJA odigrao istu igru na konačan ishod, koja se kao sigurica potvrđuje kvotom 1,22.

Pred završni udarac, pitali smo Nikolu, šta ima novo u njegovom sportu?

„Posto su srpski savez preuzeli ljudi iz Novog Sada, koje mi nismo znali lično pre toga, i koji su organizovali dva turnira krajem prošle godine, kao i dva turnira u junu i avgustu ove godine gde smo Bogdan , Maja i ja obezbedili učešće na Svetskom prvenstvu. Šampionat se održava od 8. do11. decembra u Poljskoj, u mestu Gljivice. Na drugom turniru Evropske tekbol turneje bili smo prvi u konkurenciji muških dublova, kao i u konkurenciji miks dubla i samim tim za Tekbol Liman doneli smo oba trofeja. Inače, naš Liman je jedini registrovan klub iz Srbije u okviru FITEK – a, svetske tekbol organizacije“, zaključuje Nikola Mitro.

Na kraju, kao i sportom kojim se bavi, iznenadio nas je prelaskom na zaista retko korišćenu ponudu MOZZART liste. Američki fudbal, njegova je sledeća destinacija, pa pozdravljamo jedinicu koju je odigrao na susretu DALAS – LAS VEGAS.

Uz želju da svetla njegove karijere, kao i eventualni dobitak sijaju kao pomenuti Las Vegas, opraštamo se sa Nikolom Mitrom, uz aplauz čoveku, koji je verovali to vi ili ne, po obrazovanju diplomirani sociolog, koji je diplomirao u roku sa prosekom 8,83 na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Mitro će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,86, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara