Hrvati o srpskom derbiju: Incidentni trener Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2015, 03:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati o srpskom derbiju: Incidentni trener Partizana

Hrvatski mediji pisali su o četvrtom meču polufinala ABA lige, Partizan - Crvena zvezda, a u prvom planu bio je incident u kojem je učestvovao trener crno-belih Duško Vujošević.

Portal "index.hr" pod naslovom: "Zvezda preko Partizana do Eurolige, Vujošević izazvao novi incident piše:

- Košarkaši Crvene zvezde prvi su finalisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ABA lige. Oni su u polufinalu izbacili Partizan sa 3-1 u pobedama. Do treće pobede Crvena zvezda je stigla u nedelju kada je kao gost slavila sa 81:73 (38:36). Markus Vilijams i Čarl Čenkins ubacili su po 19 koševa za Crvenu zvezdu, a Edo Murić je sa 25 poena predvodio Partizan. Ipak, nakon kraja utakmice, u trenucima dok je kapiten Zvezde Luka Mitrović davao izjavu, u pozadini u tunelu došlo je do fizičkog sukoba u kojem je učestvovao incidentni trener Partizana Duško Vujošević - stoji u tekstu "Indeksa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.