Vujošević: Svako zlo ima svoj kraj

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Svako zlo ima svoj kraj

"Što kažu u Crnoj Gori: 'I ovo će se jednom lane zvati'“, poručio je trener Partizana posle meča

Trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević rekao je posle poraza od Crvene zvezde da su pitanje konačnog pobednika odlučile sudije u trećoj utakmici serije i zahvalio je državi na pomoći.

"Ekipa koju ja vodim, igrala je krajnje pošteno i dala svoj maksimum. Naravno, naš tim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ima određene limite i protiv protivnika koji ima takve kvalitete i dužinu klupe kakvu ima Crvena zvezda, ti limiti se vide u serijama. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale. Želim i da zahvalim državi na velikoj pomoći koju je Partizan od nje imao u svim segmentima. Zajedno sa saradnicima i timom sam danas opet pogledao jučerašnju utakmicu. Potvrdilo se da je odlučilo to skanadlozno suđenje. Nisam jedino bio u pravu u vezi sudije Javora, jer su njega u taj kriterijum uvukli Radović i Belošević koji su direktno odlučili. Ta utakmica je bila odlučujuća za ukupnu seriju. Naravno, zahvaljujem  publici na ogromnoj podršci, nadam se da će biti ovako prisutna i u nastavku sezone. Svako zlo ima svoj kraj. Što kažu u Crnoj Gori: "I ovo će se jednom lane zvati“, rekao je Vujošević posle meča.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević objasno "pesničenje" u tunelu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2015

Trener Partizana Duško Vujošević ironično je posle poraza zahvalio državi na pomoći Partizanu, a prokomentarisao je i incident u tunelu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.