Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Razmenio sam udarce sa navijačem Zvezde

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je poraz od Crvene zvezde u četvrtoj utakmici odlučio finalistu ABA lige.

"Ekipa koju vodim dala je maksimum, igrala je pošteno i to je naš limit. Protivnik ima kvalitet, posebno dužinu klupe, što se videlo u seriji. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale i zahvalio bih se državi na velikoj pomoći koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Partizan imao. Jučerašnja utakmica bila je presudna u seriji i još jednom sam se uverio da je bilo skandalozno suđenje. Svako zlo ima kraj i kako kaže crnogorska poslovica "I ovo će se lane zvati" i treba to izdržati", rekao je Vujošević posle utakmice na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je poručio da se nada da će publika nastaviti da podržava tim, uprkos tome što nije izboren plasman u Evroligu.

Vujošević je posle utakmice bio akter tuče sa jednim predstavnikom Crvene zvezde, za kojeg je rekao da je jedan od vođa navijača "večitog rivala".

"Hodnici su mesto gde mora da bude obezbeđenje, a i juče je Zvezda dovukla nekoliko vođa navijača u halu. Sačekao sam da igrači Zvezde prođu, a prišao mi je čovek i nešto dobacio, posle čega je došlo do razmene udaraca, ne znam mu ni ime, ali čuo sam da je jedan od vođa navijača Zvezde. Žandarmerija je saslušala dečka i ne znam zašto se podmeće ime Mirka Pavlovića", zaljučio je Vujošević.

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević izjavio su crno-beli doživeli težak poraz od Zvezde.

"Zahvalio bih se navijačima na podršci. Bila je jako teška i iscrpljujuća serija, nismo uspeli i čestitao bih Zvezdi na prolazu u finale Jadranske lige. Moramo da izdržimo ovu situaciji, poraz jeste težak, ali oporavićemo se. Svaki trofej je važan", naveo je kapiten Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ko je čovek koji se potukao sa Duškom Vujoševićem?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2015

Stevan Sojić je jedan od vođa navijačke grupe BBRS..Dešavanja u hodnicima dvorane Pionir bacila su u senku i zasluženu pobedu košarkaša Crvene zvezde protiv Partizana u polufinalnoj seriji Jadranske lige. Iako je u prvom trenutku obelodanjeno da je Vujošević imao fizički sukob sa Mirkom Pavlovićem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.