Himki jači za dva NBA igrača protiv Milana

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Himki jači za dva NBA igrača protiv Milana

Košarkaši moskovskog Himkija dočekaće Armani iz Milana od 18 časova u prvom meču 24. kola Evrolige.

Posle više od tri meseca meseca pauze na teren Evrolige vrati će se, po mnogima najbolji igrač Evrope, Aleksej Šved, koji je poslednji meč odigrao još u novembru protiv Žalgirisa.

Klub iz Podmoskovlja igrao je promenljivo bez najboljeg košarkaša i biće zanimljivo kako će sve ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << funkcionisati kada Šved uzme svojih 20 šuteva.

Pored Šveda koji se vraća, za Himki bi trebalo da debituje košarkaš sa sjajnim košarkaškim pedigreom – Endru Herison.

Herison je igrao na univerzitetu Kentaki, 2015. godine izabran je kao pik druge runde od strane Memfisa gde je proveo dve sezone. Potom je igrao u Klivlendu, kratko Pelikansima, da bi se pre nekoliko dana odlučio za Himki.

Odigrao je 139 utakmica za tri sezone i prosečno je imao 7,2 poena, 2,8 asistencija i dva skoka. Obojica, Šved i Herison, su igrali u NBA i Himki bi trebalo da bude još jači u nastavku sezone.

Herison će se u Evropi pridružiti bratu Aronu, koji od ove sezone igra u Galatasaraju.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Himki u punom sastavu napada Armani

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2019

Košarkaši moskovskog Himkija dočekuju Armani iz Milana od 18 časova u prvom meču 24. kola Evrolige...Posle više od tri meseca meseca pauze na teren Evrolige vrati će se, po mnogima najbolji igrač Evrope, Aleksej Šved, koji je poslednji meč odigrao još u novembru protiv Žalgirisa...Klub iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.