Hečer i Štimac u istoj petorci

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hečer i Štimac u istoj petorci

Srpski košarkaški reprezentativac iz Bešiktaša Vladimir Štimac i prvotimac Partizana Amerikanac Vilijam Hečer izabrani su u drugu najbolju petorku prve sezone FIBA Lige šampiona.

Pored njih dvojice u drugoj petorci su i Gediminas Orelik (Banvit), Krisom Krejmer (Oldenburg) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Dušan Šakota (AEK).

U prvoj petorci su Jorgos Bogris i Aron Dornekamp iz Tenerifa, Zek Rajt iz Monaka, Melvin Edzim iz Venecije, kao i Džordan Tiodor iz Banvita, koji je proglašen za MVP-ija.

Upravo Banvit i Tenerife sastaju se večeras u finalu završnog tunira u španskom gradu San Kristobal de la Laguna.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Monako lako do trećeg mesta

Izvor: MVP.rs, 30.Apr.2017

Francuski tim je osvojio bronzanu medalju...Monako Basket je trećeplasirana ekipa FIBA Lige šampiona i osvojila je bronzano odličje. Do iste je došla preko Umana Rejer Venecije koju je rutinski nadigrao, što pokazuje i konačan rezultat 91:77. Ekipa Zvezdana Mitrovića je od samog starta sve vreme...

Nastavak na MVP.rs...

Hečer i Štimac u drugoj najboljoj petorci Lige šampiona (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Maj.2017, 06:37

Foto: Marko Todorović..Srpski košarkaški reprezentativac iz Bešiktaša Vladimir Štimac i prvotimac Partizana Amerikanac Vilijam Hečer izabrani su u drugu najbolju petorku prve sezone FIBA Lige šampiona...Pored njih dvojice u drugoj petorci su i Gediminas Orelik (Banvit), Krisom Krejmer (Oldenburg)...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.