FIBA LŠ: Štimac, Hečer i Šakota u drugoj petorci

Izvor: Mondo, 30.Apr.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LŠ: Štimac, Hečer i Šakota u drugoj petorci

Srpski reprezentativac iz Bešiktaša i prvotimci Partizana i ekipe AEK izabrani su u drugu najbolju petorku prve sezone FIBA Lige šampiona.

Foto: MN Press

Prva sezona košarkaške Lige šampiona biće okončana večeras finalnim duelom između Banvita i Tenerifa.

Uoči odlučujućeg duela na Fajnal foru u dvorani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Santijago Martin u La Laguni, proglašene su i najbolja prva i druga petorka FIBA Lige šampiona.

U drugu petorku izabrani su Vladimir Štimac, srpski reprezentativac iz Bešiktaša, kao i igrač Partizana Vil Hečer i prvotimac ekipe AEK Dušan Šakota.

Pored njih mesta se našlo i za Gediminasa Orelika iz Banvita i Krisa Krejmera, člana Oldenburga.

U prvoj petorci prve Lige šampiona su Jorgos Bogris i Aron Dornekamp iz Tenerifa, Zek Rajt iz Monaka, Melvin Edzim iz Venecije, kao i Džordan Tiodor iz Banvita, koji je proglašen i za najkorisnijeg igrača lige (MVP).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA LŠ: Štimac i Hečer u drugoj najboljoj petorci

Izvor: B92, 30.Apr.2017

Prva sezona FIBA Lige šampiona je završena, a sada su podeljene i individualne nagrade. Pored njih dvojice u drugoj petorci su i Gediminas Orelik (Banvit), Krisom Krejmer (Oldenburg) i Dušan Šakota (AEK).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.