Hari Kejn: Protiv Čelsija smo pokazali koliko smo dobri, uživam na terenu

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Kejn: Protiv Čelsija smo pokazali koliko smo dobri, uživam na terenu

Totenhem je ove sezone dobio Harija Kejna, koji rešeta mreže kao od šale, što je dva puta učinio i u demoliranju Čelsija sa 5:3, nakon čega je rekao da su na tom meču pokazali kakav su tim.

"Protiv Čelsija smo pokazali koliko smo dobri. Postići pet golova protiv jedne od najboljih odbrana na svetu je pokazatelj da smo odigrali kao tim. Nismo srećni zbog dva dodatno primljena gola, ali smo oduševljeni pobedom. Uživam na terenu i nadam se da ću nastaviti sa golovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će mi 2015. biti još bolja, uvek želim da napredujem i da budem još bolji", poručio je Kejn.

Trener Totenhema Maurisio Poketino potpuno je namdurio Žozea Murinja koji mu je u samom finišu prišao i čestitao na ubedljivoj pobedi.

"Ceo tim je prikazao sjaju partiju, mislim da su svi srećni kako je protekao prvi dan ove godine i važno je započeti je na ovaj način. Ipak, najvažnija je naša igra, jer smo verovali u naš put. Ekipa je pokazala čvrst karakter, Čelsi je najbolji tim u ligi i bila je teška utakmica. Osvojili smo važna tri boda za igrače i navijače kojima smo pokazali da je sve moguće", naveo je Poketino i dodao da bi Hari Kejn mogao da postigne najmanje 20 golova ove sezone.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.