HRVATSKI REPREZENTATIVAC U CENTRU SKANDALA: Seo PIJAN za volan pa ostao bez vozačke dozvole (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 12:31

HRVATSKI REPREZENTATIVAC U CENTRU SKANDALA: Seo PIJAN za volan pa ostao bez vozačke dozvole (FOTO)

Neodgovorno...

Kako navodi list Korijere dela Sera, hrvatski reprezentativac i fudbaler Intera Marcelo Brozović ostao je bez vozačke dozvole jer je uhvaćen u vožnji u pijanom stanju.

Prema pisanju lista, Zagrepčanin se kretao svojim Rols-Rojsom velikom brzonom, a policija ga je zaustavila pošto je prošao kroz crveno svetlo. Potom je hrvatski reprezentativac uradio i alko-test, nakon kojeg je utvrđeno da je imao nedozvoljenu količinu alkohola u organizmu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Takođe se navodi da je Brozović upravljao automobilom sa nemačkim registarskim tablicama i da se vraćao iz dela Milana poznatog po aktivnom noćnom životu.

I dalje nije poznato da li će Brozović biti u sastavu tima Antonija Kontea u ponedeljak, kada će Nerazuri na stadionu Đuzepe Meaca dočekati Torino.

Marcelo Brozović #FCIM pic.twitter.com/kcbzOWSSla

— Faisal HQ (@iF2is) July 7, 2020

Brozović ima 27 godina, a pre dolaska u Inter 2015. godine nastupao je za Hrvatskog Dragovoljca, Lokomotivu i DInamo iz Zagreba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HRVAT PIJAN PROLETEO KROZ CRVENO! DIVLJAO U MAŠINI OD 350.000 EVRA! Policija uhvatila bahatu zvezdu Intera! (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Jul.2020

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović našao se u središtu skandala u Italiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.