HRVATSKI MEDIJI: Delije spremaju rat sa ‘Bed blu bojsima’ u Atini (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKI MEDIJI: Delije spremaju rat sa ‘Bed blu bojsima’ u Atini (FOTO)

Ako je suditi po natpisima hrvatskog Jutarnjeg lista, navijači Crvene zvezde spremili su “masakr” za hrvatske “fine momke” koji podržavaju Dinamo Zagreb.

Naime, prema podacima do kojih je došao ovaj list, navijači Dinama već su poslali grupu “izviđača” koja je otišla putem Atine u kojoj će se održati meč Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Tvrdo jezgro navijača šampiona Hrvatske nalazi se u bratskim odnosima sa navijačima atinskog Panatinaikosa, jednog od najljućih rivala Olimpijakosa.
Upravo fanovi “zelenih” će biti domaćini “Lošim momcima” iz Zagreba i zajedno sa njima planiraju napad na “Gejt 7”, navijače Olimijakosa.
Ipak, ni huligani tima iz Pireja neće biti sami u ovom potencijalnom navijačkom okršaju o kojem se, piše ovaj list, dosta šuška po navijačkim forumima.
Navodno, veća grupa Delija, navijača Crvene zvezde, planira put u Atinu kako bi mogli da zajedno sa svojom crveno-belom braćom “izađu na crtu” navijačima hrvatskog kluba.
Kao što je poznato, po dugovoru čelnika Olimpijakosa, Dinama i UEFA, navijačima protivničkog tima zabranjen je dolazak na gostovanja.
Hrvatski Jutanji list saznaje da su navijači Crvene zvezde spremili obračun sa Bad Blue Boysima u Atini. pic.twitter.com/Ph383VMtxQ
— 2Mad (@MatijaNinkovic) November 3, 2015
FOTO: CROP
The post HRVATSKI MEDIJI: Delije spremaju rat sa ‘Bed blu bojsima’ u Atini (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati tvrde: Naši i srpski huligani spremaju rat u Atini!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2015

Hrvatskom je odjeknula vestda se u Atini sprema žestok obračun između pristalica Dinamo Zagreba i Panatinaikosa sa jedne i navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa sa druge strane...U sredu je na programu meč između Olimpijakosa i Dinama, a dva kluba su još ranije, uz pristanak UEFA, dogovorili da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Počelo je - tuča u Atini!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2015

Grčki i hrvatski mediji izveštavaju da su huligani napravili uvertiru za utakmicu Lige šampiona Olimpijakos - Dinamo Zagreb. Navodno su u neredima učestvovali i navijači iz Srbije...Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino..Navijačima Olimpijakosa nije bilo dozvoljeno da prisustvuju utakmici...

Nastavak na Mondo...

HAOS U ATINI: Policija zaustavila navijače Olimpijakosa, Delije pokazale ‘trofeje’ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2015, 00:38

Utakmica između Olimpijakosa i Dinama iz Zagreba ‘zapalila” je Balkan, a posle sinoćnih incidenata strasti se ne smiruju ni večeras.. . Naime, kako grčki mediji javljaju oko 21 čas na ulicama Atine zaustavljen je korteo od oko 500 navijača Olimpijakosa potpomognutih Delijama. Po izveštajima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.