HOROR NA SAN PAOLU: Samo je PAO i izgubio SVEST! Lekari mu se BORE za život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA SAN PAOLU: Samo je PAO i izgubio SVEST! Lekari mu se BORE za život (FOTO)

Strašne scene na meču Serije A.

Dugo će golman Napolija David Ospina pamtiti utakmicu protiv Udinezea. Golman italijanskog vicešampiona sudario se početkom meča sa Ignasijom Pusetom i zadobio težak udarac po glavi. Iako se rezervni čuvar mreže Aleks Meret zagrevao, na insistiranje Kolumbijca, nastavio je da brani, ali sa velikim zavojem.

U finišu prvog poluvremena, Ospina se samo sručio na travu San Paola i na kratko ostao bez svesti. Utrčalo je lekarsko osoblje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a svi igrači su sa nevericom gledali kako se kolumbijskom golmanu ukazuje pomoć.

Ospina je odmah prevežen u bolnicu, uskoro će se i znati stepen povrede iskusnog golmana, ali svi akteri ovog duela ostali su zabrinuti posle njegovog izlaska sa terena. Svi se nadaju lepim vestima.

Napoli je, inače, vodio 2:0 golovima Junesa i Kaljehona, da bi gosti izjednačili preko Lasanje i Fofane. Novo vođstvo učesniku četvrtfinala Lige Evrope doneo je Milik, a potvrdio Mertens za trenutnih 4:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.