HOĆU TITULU: Perez zapretio klupskom drugu Ferštapenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 13:07

HOĆU TITULU: Perez zapretio klupskom drugu Ferštapenu

Meksikanac neće više da bude drugi.

Vozač Red Bula Meksikanac Serhio Perez izjavio je  da mu je glavni cilj osvajanje titule naredne sezone u šampionatu Formule 1, prenosi Skaj sports.

Perez je ovu sezonu završio na drugom mestu u generalnom plasmanu vozača sa 285 bodova, dok je titula pripala njegovom timskom kolegi Maksu Ferstapenu, koji je sakupio 575. Novinari su pitali vozača Red Bula da li veruje da može da osvoji titulu sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- To je glavni cilj. Već sam zauzeo drugo mesto i želim da budem bolji od toga. Svestan sam koliki je to izazov. Pokušaćemo ove zime da se pripremimo da novu sezonu počnemo dobro i da održimo konstantnost tokom čitave sezone", rekao je Perez.

Sergio Perez a insisté sur le fait que son objectif principal pour la saison 2024 sera de décrocher son premier titre mondial en F1, alors que le Mexicain entamera l’an prochain la dernière année de son actuel contrat avec Red Bull.https://t.co/zzjalWq8eQ pic.twitter.com/xl0omKEjRM

— F1only.fr (@f1_fr) December 12, 2023

On je istakao da smatra da je njegovom timu potreban bolji tempo i vrlo konstantna sezona.

- Ove godine smo bili kao na toboganu. Sledeće godine imaćemo novu priliku. Da budem iskren, nisam ove godine bio potpuno skladan sa bolidom. Nadam se da sledeće godine možemo da budemo mnogo jači, mnogo bolji. Vratili smo se krajem godine, mislim da su nekoliko poslednjih trka bile mnogo jače za nas. Mislim da je Maks imao najbolju sezonu u istoriji i bio je izvanredan - rekao je Perez.

Nova sezona u šampionatu Formule 1 počinje drugog marta 2024. godine trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.