HILJADE SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA, PA BICIKLICA: Ovako Miloš Degenek trenira u kućnom ambijentu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HILJADE SKLEKOVA I TRBUŠNJAKA, PA BICIKLICA: Ovako Miloš Degenek trenira u kućnom ambijentu (VIDEO)

Forma mora da se održava.

Fudbaleri širom sveta trude se da i u kućnom karantinu održavaju, jer je zbog pandemije korona virusa pitanje kada će ponovo na terene.

Ista situcija je i u našim klubovima koji su zbog vanrednog stanja prekinuli sa radom i treninzima. Ipak to ne znači da je vreme za odmor.

I u kućnom ambijentu može vredno da se radi. Na Tviter nalogu FK Crvena zvezda poajavio se video snimak kako Miloš Degenek trenira u neobičnim uslovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovako Degenek trenira kod kuće i na taj način održava kondiciju i snagu.💪🏻💯

🔴⚪#fkcz #ostanikodkuće pic.twitter.com/WOI4N660SA

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) March 22, 2020

Defanzivac crveno-belih se bavio vežbama snage, radio trbušnjake i sklekove, a na kraju vozio sobni bicikl.

Podsetimo, Superliga Srbije prekinuta je posle 26. kola, koje je odigrano 14. marta pred paznim tribinama. Kada će biti nastavljena, teško je reći, kao i za bilo koje drugo sportsko takmičenje na planeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.