Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ZENICI: Sudije osetile Vujoševićev bes, ozbiljne čarke igrača po okončanju utakmice (VIDEO)

Nekadašnji trener Partizana ne prestaje da skreće pažnju javnosti na sebe.
Vujošević je sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine poražen u meču 4. kola pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci od Švedske u Zenici rezultatom 88:72, a nemile scene usledile su posle susreta.
Prvo je Vujošević prišao sudijama i na poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nervozan način im zamerio određene propuste na kraju meča, da bi nakon rukovanja sa poslednjim arbitrom njega i odgurnuo.
Par trenutaka nakon toga usledilo je koškanje košarkaša obe ekipe, ali su stručni štabovi uspeli da razdvoje ratoborne strane, pa su Šveđani otišli u svlačionicu.
Pogledajte kako je to izgledalo:

Varnice na kraju meča [BiH-Švedska] by watch-it-now
 
The post HAOS U ZENICI: Sudije osetile Vujoševićev bes, ozbiljne čarke igrača po okončanju utakmice (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) POSLE HAOSA I PORAZA OD ŠVEDSKE: Vujošević se grubo rukovao sa sudijama, pa otpustio Amerikanca iz reprezentacije BiH

Izvor: Kurir, 13.Avg.2017, 16:27

Zbog teškog prekršaja timske discipline, u noći nakon izgubljene utakmice protiv Švedske 88:72, odlukom stručnog štaba i selektora Duška Vujoševića iz košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine odrstranjen 31-godišnji Amerikanac sa BiH pasošem, Aleks Renfro, i neće putovati sa ekipom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.