HAOS NA MARAKANI: Žestoka tuča, Emilijano Martinez udarao policajce, Mesi povlačio ekipu i na kraju Argentina savladala Brazil (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 09:38

HAOS NA MARAKANI: Žestoka tuča, Emilijano Martinez udarao policajce, Mesi povlačio ekipu i na kraju Argentina savladala Brazil (VIDEO)

Drama na čuvenom stadionu.

Argentina je savladala kao gost Brazuila 1:0 (0:0) u utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo golom Nikolasa Otamendija u 63. minutu, ali je na čuvenoj “Marakani” bilo svega više od čistog fudbala.

Utakmica arhi rivala je kasnila zbog tuče na tribinama, zbog koje je kpaiten “gaučosa” Lionel Mesi povukao ekipu sa terena.

Brasil ibarat Indonesia, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestasinya diharepkan supaya bagus+ada momentum, tpi hasilnya di timnas 0,

Smentara Argentina kya Malaysia, bisa juara kompetisi, 🤣 https://t.co/flOYhH02O9

— Fans Union St. Gilloise (@irvan_dersar) November 22, 2023

Na delu tribine na kojem su bili smešteni gostujući navijači došlo je do tuče sa navijačima Brazila, intervenisala je oštro policija, pa se sve pretobriulo u žestok obračun u kojem je golman Argentine Emilijano Martinez čak udarao pripadnike organe reda.

Kerusuhan pecah antara polisi dan fans Argentina. Hal ini mengakibatkan laga Brasil vs Argentina hampir tertunda selama 30 menit. 🫣#weare26 #brazil #argentina #blnrin #bolanetreels pic.twitter.com/x9so7JkluV

— Bola (@Bolanet) November 22, 2023

Po povratku Aregntinaca na teren došlo je do svađe među igračima dve reprezentacije, pretilo je da će da dođe do fizičkog sukoba i na terenu, ali je utakmica, srećom, počela sa 30-ak minuta zakašnjenja.

Argentina takes the lead in the WWE match between Brazil and argentina 😭#BRAARG pic.twitter.com/pMhAX6a8wF

— Amit Sharma (@ronaldostan_07) November 22, 2023

U takvoj atmosferi bolje se snašao prvak sveta, koji je sačekao svoju šansu posle kornera u drugom delu igre. Sjajno je reagovao Otamendi i glavom doneo ključnu prednost “gaučosima”.

Novi incident dogodio se u 81. minutu kada je isključen Brazilac Žoelinton, pošto je Rodrigo De Pol odglumio da je primio udarac u glavu. Zanimljivo je da ni VAR nije promenio ovu odluku, pa je Brazil na kraju nastavio seriju loših rezultata, dok je Argentina duboko zakoračila ka Mundijalu, iako je tek trećina kvalifikacija...

Diego Simeone taught Rodrigo De Paul the dark arts well 🫣🇦🇷 pic.twitter.com/poB6wNmU5b

— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) November 22, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MESI OBJASIO ZAŠTO JE POVUKAO TIM SA TERENA: Moglo je doći do tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023

Morao je to da uradi da bi se smirila situacija...Argentina je savladala kao gost Brazil sa 1:0 (0:0) u utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo golom Nikolasa Otamendija u 63. minutu. Ipak, meč na "Marakani" je obeležila tuča na tribinama, koja je pretila da preraste u krvoproliće...Utakmica je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.