HAMILTON NEZADOVOLJAN: Ne volim da vozim bolid koji nije bio planiran

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 10:50

HAMILTON NEZADOVOLJAN: Ne volim da vozim bolid koji nije bio planiran

Vozač Mercedesa ne želi da ćuti o problemu.

Britanski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton izjavio je za Fox sport da ne voli da vozi bolide koji nisu bili u planu ekipe.

Mercedesov bolid “W14” tokom sezone nije u stanju da parira Red Bulovom bolidu “RB 19”, što su u više navrata isticali Toto Volf i Luis Hamilton.

- Ne volim da vozim bolide koji nisu onakvi kakve je trebalo da imamo. Ali, ja volim izazov, da vidim šta sve mogu da uradim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim. Dobro, pobede nisu moguće, ali šta je maksimum koji možemo da dobijemo? Mogu li da budem malo drzak i pitam da li je peto mesto najbolje što možemo. Da li možemo da imamo četvrto ili treće? Da li možemo da budemo dosledni i da budemo u formi i spremni, kada bolid iznenada postane ono smo želeli. Možemo li da budemo spremni za bolid onakav kakav nam treba - izjavio je Hamilton.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.