Hamilton: Ne volim da vozim bolide koji nisu onakvi kakve smo trebali da imamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2023, 17:45

Hamilton: Ne volim da vozim bolide koji nisu onakvi kakve smo trebali da imamo

Britanski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton, izjavio je za Fox sport da ne voli da vozi bolide koji nisu bili u planu ekipe. Mercedesov bolid W14 tokom sezone nije u stanju da parira Red Bulovom bolidu RB 19, što su u više navrata isticali Toto Volf i Luis Hamilton.

"Ne volim da vozim bolide koji nisu onakvi kakve smo trebali da imamo. Ali, ja volim izazov, da vidim šta sve mogu da uradim sa njim? Dobro, pobede nisu moguće, ali šta je maksimum koji možemo da dobijemo? >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mogu li da budem malo drzak i kažem da li je peto mesto najbolje što možemo. Da li možemo da imamo četvrto ili treće? Da li možemo da budemo dosledni i da budemo u formi i spremni, kada bolid iznenada postane ono smo želeli. Možemo li da budemo spremni za bolid onakav kakav nam treba", izjavio je Hamilton.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton: Ne volim da vozim ovakve bolide

Izvor: B92, 13.Apr.2023

Britanski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton, izjavio je za Fox sport da ne voli da vozi bolide koji nisu bili u planu ekipe...Mercedesov bolid “W14” tokom sezone nije u stanju da parira Red Bulovom bolidu “RB 19”, što su u više navrata isticali Toto Volf i Luis Hamilton..."Ne volim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.