HAJNKES ODLAZI U JUNU: Čelnici Bajerna izabrali novog trenera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAJNKES ODLAZI U JUNU: Čelnici Bajerna izabrali novog trenera (VIDEO)

Ambicije kluba se ne menjaju.

Jup Hajnkes na kraju sezone definitivno odlazi u penziju i napustiće klupu Bajerna u maju. Iskusni 73-godišnji stručnjak je odlučio da ne ostaje u Bajernu iako je već osvojio titulu ove sezone, a ekipa je u konkurenciji za oba preostala trofeja (Liga šampiona i Kup Nemačke). Čelnici Bajerna su dugo vagali kome da povere ekipu za narednu sezonu, a na kraju su se odlučili za - mladost.

According to Fussball News, #FCBayern have >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << decided on Hoffenheim’s coach Julian #Nagelsmann to succeed Jupp Heynckes. pic.twitter.com/4JSqF2rep4

— Home Bayern (@HomeBayern___) 06. април 2018.

Nemački mediji pišu da će šef struke Hofenhajma Julijan Nagelsman, koji još nije napunio 31 godinu, na kraju sezone preuzeti Bajern i potpisati trogodišnji ugovor sa čelnicima nemačkog giganta. Bavarci su spremni da plate čak 10 miliona evra obeštećenja, pošto Nagelsman ima važeći ugovor sa čelnicima Hofenhajma. Mladi stručnjak je zainteresovan da preuzme Bajern, a 10 miliona evra je suma koja je za klub iz Minhena nebitna, pa se očekuje da se saradnja ozvaniči omah po okončanju Bundeslige.

Sve najnovije vesti sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.