Gvardiola obradovao navijače Sitija

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 13:45

Gvardiola obradovao navijače Sitija

Pep Gvardiola trener Mančester sitija rekao je da se kapiten "Građana" Kevin De Brujne oporavio od povrede i da će biti na raspolaganju za naredni duel.

De Brujne se povredio na utakmici protiv Vest Hema kada je osetio bol u nozi.

"De Brujne se u četvrtak vratio treninzima, delovao je dobro na terenu. Posle narednog treninga ćemo odlučiti da li je u stanju da bude u konkurenciji za utakmicu sa Lidsom. Nije dugo odsustvovao – manje od 10 dana, slično se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i defanzivcu Nejtanu Akeu. Ako je u stanju, De Brujne će igrati“, zaključio je Gvardiola.

Prvoplasirana ekipa Premijer lige će na svom terenu u subotu od 16 časova dočekati Lids u 35. kolu Premijer lige.

A navijače Sitija više interesuje da Belgijanac bude spreman za prvi meč polufinala Lige šampiona, gde se Mančester sastaje sa Real Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Siti se "kockao", Čelsi konačno slavio

Izvor: B92, 06.Maj.2023

Fudbaler Mančester sitija savladali su Lids rezultatom 2:1, u meču 35. kola Premijer lige...Tim Pepa Gvardiole je dominirao tokom celog meča, ali je u finišu u roku od samo tri minuta zabrinuo svoje navijače..."Građani" su dugo vodili, zahvaljujući golovima Ilkaja Gindoana na asistencije Rijada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.