Gvardiola bez Silvi i levih bekova, šansa za mladog Španca, Lion bez najboljeg napadača, koga će dočekati Bajern? (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 20:11

Gvardiola bez Silvi i levih bekova, šansa za mladog Španca, Lion bez najboljeg napadača, koga će dočekati Bajern? (foto)

Večeras je na programu poslednji meč četvrtfinala.

Pari sen Žermen i Lajpcig će se sastati u jednom polufinalu, zasad znamo da je u drugom minhenski Bajern, koji je sinoć demolirao Barselonu.

Bavarci će se sastati sa boljim iz duela Mančester sitija i Olimpik Liona, "Građani" su prethodno izbacili madridski Real, Francuzi su iznenadili Juventus.

Jasno, favorit je ekipa Pepa Gvardiole, ali kada se igra samo 90 minuta i to na neutralnom terenu, bez navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve je moguće.

Treneri su odabrali i startne postave, meč na stadionu lisabonskog Sportinga počinje u 21h, glavni sudija je Deni Desmond Makeli iz Holandije.

Gvardiola je odlučio da na klupi ostavi Davida i Bernarda Silvu, kao i da na mestu levog beka ponovo šansu pruži Žoau Kanselu, dok je u startnih 11 i mladi Erik Garsija.

Rudi Garsija je sa druge strane ostavio Musu Dembelea na klupi, u startnih 11 je priliku dobio talentovani Maksens Kaker.

Manchester City  -  Olympique Lyonnais Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.