Evo koliko će Inter zaraditi ako uzme Ligu Evrope

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 12:43

Evo koliko će Inter zaraditi ako uzme Ligu Evrope

Italijanima se smeši dobra zarada.

Inter je stigao do polufinala Lige Evrope i sasvim realne šanse da se bori za evropsku titulu, prvu od 2010. godine.

U polufinalu "neroazure" čeka neugodni Šahtjor koji sasvim sigurno ne treba potcenjivati, a ukoliko eliminišu Ukrajince, u finalu ih čeka bolji iz duela Mančester junajted - Sevilja.

Nije zanemaljiv ni finansijski aspekt učešća >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Ligi Evrope - do sada je Inter već zaradio 5,5 miliona (ne računajući plasman u Ligu šampiona), a ukoliko osvoji LE zaradu će zaokružiti na celih 20 mililona.

Uz to, učešće u Superkupu Evrope donosi još najmanje 3,5 miliona evra što je na kraju sasvim dobra cifra za italijanski klub.

Meč između Intera i Šahtjora biće odigran u ponedeljak od 21 čas u Diseldorfu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budi šampion kao niko pre

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020

Još dva koraka do cilja..Svet plače za Barselonom, divi se Bajernu i nada se da bi za osam dana mogao da ugleda najbolji tim Lige šampiona svih vremena! U tom slučaju neće biti polemike o estetici, ni o uticaju na fudbal, pa ni poređenju sa ostalim velikanima. Ostaće samo brojevi da objasne, ako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.